۸ راه آسان برای صرفه جویی در هنگام خرید

۸ راه آسان برای صرفه جویی در هنگام خرید

امروزه با افزایش هزینه های زندگی، بخش زیادی از درآمد و زمان ما صرف خرید کالاهای مورد نیازمان می شود. با اندکی صرفه جویی در هنگام خرید، می توان هزینه‌های ماهیانه را کاهش داد و پول باقیمانده را پس انداز کرد و یا این پول را برای بهبود کیفیت زندگی خرج کرد. صرفه جویی در هنگام خرید به معنی کم‌تر خریدن یا کم‌تر خرج کردن نیست، بلکه به معنی صرف زمان، انرژی و پول به صورت بهینه برای خرید کالاهای باکیفیت است.

 

هشت راه ساده برای صرفه جویی در پول و زمانتان را در ادامه بخوانید:

 

  1. تهیه ی لیستی از کالاهای مورد نیاز: بهتر است قبل از خروج از خانه لیست کاملی از محصولات مورد نیازتان تهیه کنید. با این کار در هنگام خرید زمان کم تری صرف گشت زدن در فروشگاه می کنید و علاوه بر آن یک دید کلی از کالاهای مصرفی خود و هزینه های آن ها به دست می آورید. سعی کنید به لیست خود مقید باشید و کالایی را خارج از لیست خریداری نکنید. اگر در هنگام خرید به کالایی برخوردید که به نظر ضروری می آمد، آن را به لیست خرید بعدی خود اضافه کنید. با این کار محاسبه و کنترل هزینه هایتان راحت تر خواهد بود.

 

  1. تخمین بودجه ی مورد نیاز برای خرید کالاها: پس از تهیه‌ی لیستی از کالاهای مورد نیازتان، هزینه‌های کلی و جزیی را به صورت حدودی محاسبه کنید و در صورت نیاز لیست خود را بازنویسی کنید. انتخاب کالاها باید به صورت معقولانه و با توجه به درآمد ماهیانه‌ی شما انجام شود. در صورتی که هزینه‌ی خرید شما بیش از حد زیاد شد، روش‌های بعدی را امتحان کنید.

 

  1. خرید با حساب مخصوص: حساب جداگانه‌ای برای خرید ایجاد کنید و تمام مخارج را از این حساب بپردازید. در صورتی که از حساب اصلی خود برای خرید استفاده کنید، ممکن است در زمان خرید و گشت زدن در فروشگاه به هزینه‌ها توجه زیادی نکنید و کالایی خارج از لیست مورد نیازتان را بخرید. اگر مخارج خود را از حساب جداگانه‌ای بپردازید، بودجه‌ی خرید شما محدودتر و در نتیجه محاسبه و بررسی هزینه‌ها راحت تر خواهد بود.

 

  1. بررسی کالاها قبل از خرید: قبل از خرید کالا، مارک‌های مختلف را با هم مقایسه کنید و در صورتی که فرق زیادی بین محصولات احساس نکردید، کالای ارزان‌تر را انتخاب کنید. برای خرید کالاهای خاص مثل لوازم الکترونیکی، بهتر است قبل از مراجعه‌ی حضوری به فروشگاه، به صورت آنلاین از قیمت‌ها و مشخصات دستگاه مورد نظرتان مطلع شوید تا در زمان خرید محصول هزینه‌ی اضافی نپردازید.

 

  1. خرید ماهیانه: خریدهای خود را ماهی یک بار، یا چند هفته یک بار انجام دهید. مزیت این کار صرف زمان و هزینه‌ی کم تر برای خارج شدن از خانه و در نتیجه کاهش هزینه‌ی ماهیانه است.

 

  1. خرید اینترنتی: امروزه خرید اینترنتی شاید آسان‌ترین و به صرفه ترین روش تهیه‌ی کالاهای مورد نیازتان باشد. بسیاری از وبسایت‌ها امکاناتی مثل تحویل رایگان و تخفیف های ویژه در اختیار خریداران می‌گذارند، بنابراین با خرید از این وبسایت‌ها می توانید در هزینه‌هایتان صرفه جویی کنید.

 

  1. خرید در زمان تخفیف: بسیاری از فروشگاه‌های بزرگ در زمان‌های مختلف سال برای جذب مشتری روی محصولات خود تخفیفات مناسبی می‌گذارند. بهتر است کالاهای پر مصرفتان را در زمان‌های تخفیف در تعداد بالا از این فروشگاه‌ها خریداری کنید.

 

  1. پرهیز از خرید کالاهای غیرضروری: در صورتی که کالایی در لیست خرید شما نیست، از خرید آن پرهیز کنید. قبل از خرید یک محصول، سه دلیل برای خرید آن بیاورید و در صورتی که به آن محصول نیاز داشتید، آن را به لیست خرید بعدی خود اضافه کنید. به این ترتیب زمان بیش تری برای فکر کردن راجع به خرید آن محصول در اختیار خواهید داشت.

(منبع تصویر: Flickr)

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.