شغل های پردرآمد در ایران

شغل های پردرآمد در ایران

پردرآمد ترین شغل های ایران و جهان تقریبا شغلهای نزدیک به هم هستند .  البته با کمی تفاوت. به عنوان مثال جراحان زیبایی در بین پردرآمدترین مشاغل در ایران و جهان هستند با این تفاوت که در ایران جراحان زیبایی بینی و اخیرا کاشت مو  و در کشورهای دیگر جراحان زیبایی شکم و.. درآمد بالایی دارند.

دلایل بسیاری وجود دارند که باعث می شوند هیچ کس دوست نداشته باشد کسی از میزان دقیق دارایی اش باخبر شود. اینها تنها محدود به قشر پردرآمد جامعه هم نمی شود. اگر به دوروبرتان دقت کنید، حتی آدم های کم درآمد هم به طور دقیق به شما نمی گویند چقدر درآمد دارند! بنابراین پرس و جو درباره پردرآمدترین مشاغل حال حاضر ایران را آغاز کردیم و فهرستی که همراه با توضیح می خوانید حاصل همین جست و جو میان جامعه محافظه کار ایران است!

 

پنجمین شغل پردرآمد : متخصص کامپیوتر

 

دیگر حتی در بقالی ها هم روزگار بدون کامپیوتر سر نمی شود. دنیا مدرن شده و در هر کسب و کاری نیاز به استفاده از کامپیوتر وجود دارد. بعضی مشاغل که حتی بدون این وسیله فلج می شوند، نمونه اش همین روزنامه نگاری که اگر کامپیوتر را از تحریریه ها بردارند همه از ناتوانی به گریه می افتند.

در ماه های واپسین سال گذشته بود که چند روزی استفاده از ای میل ها ناممکن شد. بعدها که کارشناسان حوزه فناوری در یک سایت خبری به تحلیل ماجرا پرداختند، آمارهای شگفت آوری از میزان خسارت های اقتصادی بابت همان چند روز مسدودشدن ای میل ها به دست آمد.در واقع امروز معاملات تجاری مهم و رد و بدل شدن پول در شبکه های بانکی داخل و خارج کشور توسط اینترنت و از طریق کامپیوتر صورت می گیرد. به این ترتیب برمی گردیم به سر خط ماجرا و همان متخصص های کامپیوتر.

همچنین گسترش فناوری اطلاعات و رخنه کردن کامپیوترها (کامپیوتر و گوشی های هوشمند ) به تمام زوایای زندگی ما ، باعث شده زمینه کار برای متخصصین کامپیوتر در حوژه ی نرم افزاری نیز بسرعت افزایش یابد . از درخواست های صاحبین کسب و کار برای ورود به دنیای مجازی گرفته ( مانند درخواست طراحی وبسایت ، اپلیکیشن موبایل ، کانال و یا ریات تلگرام برای کسب و کار خود) تا کسب و کارهایی که بر اساس بستره ی نرم افزار شکل میگیرد (مانند تاکسی های آنلابن یا فروشگاههای اینترنتی )

یکیش همین اپلیکیشن حسابداری شخصی کیف پول محک؛ دانلود کنید  😉

درآمد متوسط:سالانه ۳۰ میلیون تومان

بالاترین درآمد:سالانه ۱۵۰ میلیون تومان

 

چهارمین شغل پردرآمد : متخصص و جراح زیبایی

قیمت زیباسازی یک بینی در بازار متخصص های این جراحی متفاوت است. ممکن است شما جراح گمنامی را پیدا کنید که با ۵۰۰ هزار تومان هم دماغ شما را زیر تیغ و چکش ببرد اما در بازار حرفه ای ها قیمت از ۲ میلیون تومان شروع می شود و تا ۷ یا ۸ میلیون هم بالا می رود.

 

معمولا جراح های حرفه ای و سرشناس دو روز در هفته را به عمل جراحی اختصاص می دهند و سایر روزها را در مطب به ویزیت عمل شده ها و افرادی می پردازند که برای جراحی مراجعه می کنند. در آن روز جراحی هم چهار تا پنج فرد در هر روز مورد جراحی قرار می گیرند.به طور میانگین یعنی هفته ای ۱۶ تا ۲۰ نفر. این ارقام را که ضربدر ماه های سال و قیمت جراحی توسط حرفه ای ها کنید، ارقام ابتدایی مطلب را به دست می آورید.

 

البته این منهای دغدغه های گونه و لب و پوست و… است که آنها هم برای خودشان رقمی می شوند. با احتساب افت و خیزهای بازار، سفرهای سالانه برای شرکت در سمینارها و… ارقام ابتدای مطلب بسیار نزدیک به واقعیت است.

درآمد متوسط:سالانه یک میلیارد و ۱۵۲ میلیون تومان

بالاترین درآمد:سالانه ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان

سومین شغل پردرآمد : وکیل خانواده

تقریبا چند سالی از اینکه شغل وکالت – به شکل تخصصی در زمینه طلاق – تبدیل به یکی از حرفه های پردرآمد در جامعه ایرانی شده است می گذرد. میزان حق وکالت دریافتی بستگی به مسائل مختلفی دارد. مثلا اینکه چقدر مهریه کرده باشید یا چقدر مهریه شما باشد و از آن مهم تر، چقدر این جدایی برایتان مهم است.

 

درآمد متوسط:سالانه ۷۲ میلیون تومان

بالاترین درآمد:سالانه ۱۵۰ میلیون تومان

دومین شغل پردرآمد : بازیگر سینما و تلویزیون

دیگر تردیدی وجود ندارد که حداقل رقم دریافتی بازیگران مطرح ایران برای بازی در یک فیلم سینمایی یا سریال تلویزیونی کمتر از ۵۰ میلیون تومان نیست. این رقم بسته به ارزش بازیگر برای گیشه و نوع فیلمی که قرار است در آن به ایفای نقش بپردازد گاهی تا ۲۰۰ میلیون تومان هم می رسد. بعضی بازیگرها دست رد به سینه هیچ تهیه کننده و کارگردان و فیلمنامه ای نمی زنند و این چنین است که مثلا امین حیایی و حامد بهداد مردانی برای تمام فصول پرده سینما در طول سال هستند.

اگرچه این هم هست که بازیگرها به ویژه اگر مطرح باشند، خرج بالایی هم برای خودنمایی در جامعه دارند. به هر حال نمی شود که ستاره باشی و پرایدسوار شوی یا گوشی موبایل درپیتی دستت بگیری یا لباس هایت برند نباشد یا… همین دیگر، ستاره بودن خرج هم بسیار دارد.

درآمد متوسط:سالانه ۱۵۰ میلیون تومان

بالاترین درآمد:سالانه ۵۰۰ میلیون تومان

اولین شغل پردرآمد :مربی و بازیکن فوتبال

وضعیت پرداخت دستمزد بازیکنان و مربیان فوتبال در ایران شاید در حد سایر کشورهای مطرح در قاره آسیا نباشد اما بازهم بازیکنان و مربیان طراز اول فوتبال سالانه کمتر از ۴۰۰ میلیون تومان دریافت نمی کنند.

این البته منهای پاداش هایی است که در طول فصل به دلایل مختلف دریافت می کنند. بازیکنان سطح اول فوتبال ایران تازه این امکان را هم دارند که با یک یا دو فصل بازی در تیم های عربی پول خوبی به جیب بزنند. علاوه بر این بازیکنان و مربیان فوتبال به دلیل محبوبیت در جامعه معمولا از امتیازهایی برخوردار می شوند که شامل حال سایر اقشار نمی شود. مثلا چه کسی حاضر نیست به یک بازیکن محبوب فوتبال در زمان خرید خودرو تخفیف ویژه بدهد؟ تازه اینکه چیزی نیست، بعضی ها حتی خودرو هم هدیه می دهند!

۷۰۰ تا ۹۰۰ میلیون در سال

به نظر شما آیا این عزیزان هم یارانه دریافت میکنند ؟!!!!!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.